Български туристически съюз
Понеделник, 04 Юни 2012 00:13

Хотел "Божена"

Специална отстъпка за участници в националното движение „Опознай България-100 НТО” - 5% от промоционалните пакети и 10% от цена рецепция.

Релакс център Божена - Тук ще откриете хармония и уют и ще усетите СИЛАТА НА ВЪЗРАЖДАНЕТО.
Непосредствено преди любимия на всички архитектурно-исторически резерват Боженци, минало и бъдеще създават неповторима атмосфера в Релакс център БоженаРелакс център Божена е разположен на тихо и спокойно място, сред красивата природа на габровския балкан. Доброто обслужване и качеството на услугите гарантират Вашата почивка и комфорт.
Хотелът разполага с капацитет 77 легла, разположени в елегантно обзаведени с масивна мебел стаи – 7 студия, 4 апартамента с камина и 14 двойни стаи.

Божена представлява хотелска част и къщи за настаняване – вила „Велина” и вила „Славена”. Има стаи за пушачи и стаи за непушачи. На разположение на гостите са: ресторант, лоби бар, два паркинга,външен басейн, сауна, парна баня, мултифункционална спортна площадка, фитнес. Има възможност за наемане на ютия, сейф, тихи игри срещу допълнително заплащане. Осигурено е ползването на интернет. Организирани са допълнителни забавления за Вашето свободно време.

Божена е съчетание от красива природа, комфортна обстановка и модерни развлечения за активни хора. Това е Вашето специално място за релакс, което предлага комфорт и грижа, за да се насладите на спокойствието и тишината и да се освободите от напрежението и стреса. Тук ще откриете хармония и уют и ще усетите СИЛАТА НА ВЪЗРАЖДАНЕТО.

Линк към сайта на хотела: http://bogena.bg/bg/complex.php

Прочетено 7172 пъти Последна промяна в Понеделник, 04 Юни 2012 00:21
Още в тази категория: « Хотел Шаралия