Български туристически съюз
Условия за ползване
Печат

Добре дошли на официалната страница на Стоте национални туристически обекта. Преди всичко бихме искали да Ви благодарим и да Ви поздравим, че сте последователи на тази наистина великолепна идея създадена от Българският туристически съюз.

Тази страница е създадена за всички последователи на движението. Тя е собственост  на Българският туристически съюз.

Информацията (снимков и текстов материал) публикувани на сайта са собственост на БТС и може да бъде използвана свободно.

Изключения:

- Ако бъде публикувана в друго издание (електронно или не), да бъде поставен линк към сайта източник, а именно www.100nto.org

- Информацията трябва да е предоставена така както е предоставена на страниците на www.100nto.org, ако това не се случи БТС не носи отговорност.

- Да не се злоупотребява с информацията по никакъв начин.

- Да бъде поискано официално разрешение от Българският туристически съюз

Българският туристически съюз не носи отговорност за мненията изказани от потребителите на форума. Те са продукт на свободно изразено мнение и право на всеки един участник в него.

Българският туристически съюз не носи отговорност за публикувани от потребителите на форума материали от други интернет страници, препратки към (видео, текстово и графично съдържание), обект на авторско право или друго сродно нему.


Условията за ползване не са окончателни и подлежат на промяна!

Желаем на всички посетители приятни минути на нашият сайт!С уважение,

Български Туристически Съюз